Доставка и плащане

Friends, с цел да направим максимално безрисково пазаруването ви в нашият онлайн магазин, предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за територията на България, освен в случаите на НАМАЛЕНИЕ. По време на НАМАЛЕНИЕ доставката не е безплатна. Доставката се извършва с куриерска фирма  до избран адрес или офис. Всяка поръчка се изпраща с опция „ПРЕГЛЕД и ТЕСТ”. Тази опция ви дава възможност преди да платите, да отворите пратката и да се уверите, че поръчаният от нас продукт отговаря на вашите очаквания.

Плащането се извършва в брой посредством пощенски паричен превод. Всяка пратка е придружена с документ за артикулите, които са поръчани без касови бележки за съответните артикули.

ЗАЩО НЯМА ФИСКАЛНА КАСОВА БЕЛЕЖКА! 

На основание на  чл.3 ал.1 от Наредба № Н-18 от 13 Декември 2006г. отпада задължението за издаване на фискална касова бележка, в случай когато плащането се извършва чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. 

Всички поръчки направени до 16:00 h в делничен ден се доставят на следващият ден (включително Събота до обяд). Поръчки направени в Събота или Неделя се доставят във Вторник. Поръчки направени в официални празници се доставят на втория работен ден.