За нас

Здравейте, Friends

Редно е да се представим . Някои от вас ни познават и отдавна ни чакат в онлайн пространството. С други от вас с удоволствие ще се запознаем . За радост на всички наши верни Friends, вече и ние си имаме нашето онлайн местенце. Тук подробно ще може да се запознавате с нашето творчество.

Friends fashion е съвкупност от приятелство и любов към модата! Главен съмишленик и основател на тази модна страст е една Фея! Една Фея, която от малка е много креативна и взискателна, и с огромна страст винаги си е представяла как прави страхотни дизайни на дрехи,които да са красиви не само от вън, но и от вътре. Дрехи, върху които е отделено точно толкова време, колкото е необходимо, за да станат почти съвършени. Дрехи, които да са практични и да се съчетават лесно. Дрехи, за които не се налага да се правят безумни инвестиции. И така Фея, направила първо едно малко местенце, в което творяла от време на време и всяко направено нещо,тя показвала на приятелките си. Почти всяка от тях го искала за себе си с леки промени и корекции . И така приятелството на едни момичета и любовта им към модата довело до създаването на бранда Friends fashion.

Във Friends fashion, всичко се прави за и със удоволствие, с едничка цел - да се твори и създава красота и любов. Екипа на Friends се състои от приятели, чиято цел е да предаде нататък . Изключителни фенове сме на естествените материи и дизайнерските идеи, на авангардното мислене и модерното излъчване.

За нас е важно всички Friends да са винаги доволни и отново да поискат нещо от Friends fashion без задръжки и притеснение, че нещо няма да е ОК. Защото тук ще получите безупречно конструирано изделие, старание и разбиране. За екипа Friends fashion е кауза доволният Friends, така че смело ни пишете,споделяйте идеи и предложения от всякакъв тип. Вие сте част от нас Friends!!!


ФРЕНДС ФЕШЪН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД

ЕИК: 205341025

адрес на управление: България, гр. Петрич, ул. Гоце Делчев 12

адрес за изпращане и получаване на пратки: България, гр. Велико Търново, ул. Никола Габровски 92

телефон за връзка: 0877 494979